Έναρξη Ομάδας Για Τις Αγχώδεις Διαταραχές


Στα πλαίσια των ψυχοθεραπευτικών ομάδων που πραγματοποιούνται στην Ιδιωτική Ψυχιατρική Κλινική »Aγιος Χαράλαμπος» ανακοινώνεται η έναρξη νέας ομάδας με θεματολογία ‘Αγχώδεις Διαταραχές και Διαταραχή Πανικού’.

Η ομάδα θα παρέχει υπεύθυνη, επιστημονική ενημέρωση για τις αγχώδεις διαταραχές, για την αιτιολογία τους, τα συμπτώματά τους, την πορεία, την πρόγνωση και τις διαθέσιμες θεραπευτικές παρεμβάσεις. Επίσης, θα παρέχεται υποστήριξη και εκπαίδευση στα μέλη της ομάδας ακολουθώντας την γνωστική-συμπεριφοριστική ψυχοθεραπευτική προσέγγιση έτσι ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα πολλαπλά καθημερινά προβλήματα που προκύπτουν.

Η ομάδα απαιτεί σταθερή παρουσία των συμμετεχόντων και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της ψυχιατρικής κλινικής στη διεύθυνση Μεγ. Αλεξανδρου 82, στην περιοχή του Μασταμπά στο Ηράκλειο, σε σταθερή ώρα και ημέρα, σε εβδομαδιαία βάση. Η συμμετοχή στις ομάδες είναι δωρεάν και θα ολοκληρωθεί σε 10 συναντήσεις.

Την ομάδα μπορούν να παρακολουθήσουν άτομα με διάγνωση αγχώδους διαταραχής και σταθερή παρακολούθηση από επαγγελματία ψυχικής υγείας.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμμεσα στο τηλέφωνο της κλινικής 2810-232401 τις ημέρες Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή και ώρες 10.00π.μ. – 14.00μ.μ., προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑΣ
ΙΣΜΗΝΗ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, MSC

Απευθυνθείτε στην Κλινική «Άγιος Χαράλαμπος» εάν υποφέρετε από ψυχολογικά προβλήματα, εάν έχετε μια διαταραχή που επηρεάζει τη σκέψη σας, τα συναισθήματά σας, τη διάθεσή σας, την ικανότητά σας να επικοινωνείτε με τους άλλους ή τον τρόπο που καθημερινά λειτουργείτε.

Μιλήστε Τώρα με έναν Σύμβουλό μας

+30 2810 23 24 01