Δημιουργία Ενάντια Στο Στίγμα


Σήμερα πήγα στη Κλινική Ψυχικής Υγείας του Άγιου Χαράλαμπου, όπου συνάντησα την Άννα B. και το Σταύρο Π., ερασιτέχνες ζωγράφους και ψυχικά πάσχοντες, προκειμένου να τους δώσω το παραμύθι τυπωμένο.

Με τη βοήθεια της Αγγελικής Μαράκης έκαναν δήλωσεις που θα δημοσιευτούν τις επόμενες μέρες στην εφημερίδα Πατρίδα και σε άλλα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ήταν τόσο μεγάλη η χαρά και η περηφάνια τους για το κοινό μας δημιούργημα, ‘το άτακτο αστεράκι με το κόκκινο σκουφάκι”, την ιστορία μου που ξόμπλιασαν με τις μοναδικές ζωγραφιές τους που μου είπαν με ένα στόμα, μια φωνή:

“Θέλουμε να μπούνε τα ονόματά και τα επίθετά μας στο βιβλίο και να αναφερθούν ολόκληρα!!!!”

Όλη αυτή η η διαδικασία που περάσαμε μαζί στην προετοιμασία του παραμυθιού και που διανύουμε σήμερα προετοιμάζοντας την εκδήλωση της Τρίτης συνιστά μια πολύ ουσιαστική πράξη ενάντια στο Στίγμα και την Προκατάληψη για τις ψυχικές διαταραχές…

Απευθυνθείτε στην Κλινική «Άγιος Χαράλαμπος» εάν υποφέρετε από ψυχολογικά προβλήματα, εάν έχετε μια διαταραχή που επηρεάζει τη σκέψη σας, τα συναισθήματά σας, τη διάθεσή σας, την ικανότητά σας να επικοινωνείτε με τους άλλους ή τον τρόπο που καθημερινά λειτουργείτε.

Μιλήστε Τώρα με έναν Σύμβουλό μας

+30 2810 23 24 01