Εκδήλωση Στην Βασιλική Του Αγίου Μάρκου

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Σωματείου «ΥΠΕΡΒΑΣΗ», του Συλλόγου «ΚΡΙΚΟΣ» και της Σχολής Χορού «Ντίνα Βασιλάκη» υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας 2013 στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου την Τετάρτη 16.10.2013, 7μμ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάβανε:

Ομιλία από την κα. Τζανακάκη Μαρία, Νευρολόγο-Ψυχίατρο, Διευθύντρια Ψυχιατρικής Κλινικής Γ.Ν.Χ. & Σύμβουλο της Περιφέρειας Κρήτης, με θέμα «Ψυχική Υγεία στην Τρίτη Ηλικία».

Ομιλία – Χαιρετισμό από την κα. Συγγελάκη Δέσποινα, Νομικό & Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης με θέμα: «Ψυχική υγεία και κοινωνική φροντίδα στο Δήμο Ηρακλείου».

Ομιλία από την κα. Καρακατσάνη Βαγγελιώ, Μέλος του Σωματείου ενάντια στην προκατάληψη για τις ψυχικές διαταραχές ΥΠΕΡΒΑΣΗ με θέμα: «Σύλλογος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, Δράσεις και Προτεραιότητες».

Μετά τις ομιλίες ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα:

Έργα για πιάνο από την Ελένη Παπασπύρου: Cl. Debussy: Arabesque Νο.1, Golliwogg’s Cake – Walk, Fr. Chopin: Andante spianato et grande Polonaise brillante op.22 και

Δομημένος αυτοσχεδιασμός / χορογραφία, από τη σχολή χορού “Ντίνα Βασιλάκη”. Τίτλος: « Εσείς?». Ιδέα – καθοδήγηση: Καράλη Χαρά.

Τέλος, στα πλαίσια της εκδήλωσης λειτούργησε περίπτερο με ενημερωτικά έντυπα των Συλλόγων ΚΡΙΚΟΣ και ΥΠΕΡΒΑΣΗ καθώς και παζάρι με χειροποίητα κοσμήματα από μέλη του Σωματείου ΥΠΕΡΒΑΣΗ.

ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Απευθυνθείτε στην Κλινική «Άγιος Χαράλαμπος» εάν υποφέρετε από ψυχολογικά προβλήματα, εάν έχετε μια διαταραχή που επηρεάζει τη σκέψη σας, τα συναισθήματά σας, τη διάθεσή σας, την ικανότητά σας να επικοινωνείτε με τους άλλους ή τον τρόπο που καθημερινά λειτουργείτε.

Μιλήστε Τώρα με έναν Σύμβουλό μας

+30 2810 23 24 01