ΑΓΓΕΛΙKΗ ΣΙΩΖΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ/ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

Η Αγγελική Σιώζιου είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος, απόφοιτος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί ως υπεύθυνη διαιτολόγος για 2 χρόνια σε εταιρεία παραγωγής ειδικών γευμάτων με στόχο την αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών, των παθολογικών καταστάσεων και της απώλειας βάρους, έχοντας την πλήρη εποπτεία στην παραγωγική διαδικασία και στην εφαρμογή των κανόνων ποιοτικού ελέγχου.
MEET
OUR
TEAM

Στο πλαίσιο της εκπόνησης της πτυχιακής της εργασίας με θέμα «Παιδική Παχυσαρκία» εργάστηκε στο Παιδοενδοκρινολογικό τμήμα της Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, παρακολουθώντας σε 6μηνη βάση περιστατικά παχυσαρκίας. Στην παρούσα φάση, και ενώ εργάζεται στην Κλινική Ψυχικής Υγείας «Άγιος Χαράλαμπος», μετεκπαιδεύεται στο θεραπευτικό ρόλο της διατροφής στις ψυχικές νόσους, στο καινοτόμο αυτό επιστημονικό πεδίο, που στοχεύει στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της ψυχοφαρμακευτικής θεραπείας με την κατάλληλη διατροφή, αλλά και στην αντιμετώπιση της δευτερογενούς παθολογίας που ενδεχομένως αναδύεται με τη λήψη ψυχοτρόπων φαρμάκων, όπως το μεταβολικό σύνδρομο.

Απευθυνθείτε στην Κλινική «Άγιος Χαράλαμπος» εάν υποφέρετε από ψυχολογικά προβλήματα, εάν έχετε μια διαταραχή που επηρεάζει τη σκέψη σας, τα συναισθήματά σας, τη διάθεσή σας, την ικανότητά σας να επικοινωνείτε με τους άλλους ή τον τρόπο που καθημερινά λειτουργείτε.

Μιλήστε Τώρα με έναν Σύμβουλό μας

+30 2810 23 24 01