ΙΣΜΗΝΗ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗ​

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Η Ισμήνη Κοψαχείλη πραγματοποίησε τις σπουδές της στη Μ. Βρετανία και το 2000 απέκτησε τον βασικό τίτλο σπουδών BA(Hons) στην Ψυχολογία (De Montfort University, Milton Keynes). Το 2002 ολοκλήρωσε το πρώτο μεταπτυχιακό της (MSc) με τίτλο ‘Ψυχολογικές Προσεγγίσεις στην Υγεία’ (University of Bedfordshire) και το 2004 το δεύτερο (MSc) στην ‘Εξελικτική Ψυχολογία’ (University of Central Lancashire). Κατά την διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών της εργάστηκε στο ιδιωτικό και δημόσιο Βρετανικό Σύστημα Υγείας (NHS).
MEET
OUR
TEAM

Το 2012 ολοκλήρωσε το διετές Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο «Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση & Ψυχοκοινωνικές Θεραπευτικές Προσεγγίσεις» στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχιατρικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ) με έδρα την Αθήνα, ενώ το 2018 ολοκλήρωσε το τρίμηνο Πρόγραμμα Επαγγελματικής Επιμόρφωσης & Κατάρτισης (e-learning) του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης με τίτλο ‘Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής’ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Έχει παρακολουθήσει πολλά εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια και επιστημονικά συνέδρια. Είναι ιδρυτικό μέλος (από το 2009) και ανήκει στην επιστημονική επιτροπή του Συλλόγου Φίλων και Συγγενών Ψυχικά Ασθενών «Ο Κρίκος», στο Ηράκλειο της Κρήτης. Επίσης, είναι μέλος του τριμελούς εποπτικού συμβουλίου και της επιστημονικής επιτροπής του Κοι.Σ.Π.Ε. Ηρακλείου “ΜΙΤΟΣ”. Εργάζεται ως Ψυχολόγος στην Κλινική «Άγιος Χαράλαμπος» από το 2008.

Απευθυνθείτε στην Κλινική «Άγιος Χαράλαμπος» εάν υποφέρετε από ψυχολογικά προβλήματα, εάν έχετε μια διαταραχή που επηρεάζει τη σκέψη σας, τα συναισθήματά σας, τη διάθεσή σας, την ικανότητά σας να επικοινωνείτε με τους άλλους ή τον τρόπο που καθημερινά λειτουργείτε.

Μιλήστε Τώρα με έναν Σύμβουλό μας

+30 2810 23 24 01