ΕΜΜ. Ι. ΔΟΛΑΨΑΚΗΣ

ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙKOΣ ΥΠΕYΘΥΝΟΣ

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Sapienza της Ρώμης, απέκτησε τον τίτλο της Ψυχιατρικής ειδικότητας από την Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινητείου Νοσοκομείου στην Αθήνα.
Έχει εκπαιδευθεί στην Ατομική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία και στην Ομαδική Ψυχοθεραπεία των εξαρτήσεων. Έχει εκτεταμένη κλινική εμπειρία και εκπαίδευση σε άτομα με Διπλή Διάγνωση και με εξαρτητικές συμπεριφορές.
MEET
OUR
TEAM

Από το 2001 είναι ιδρυτικό μέλος και επιστημονικός υπεύθυνος σε συλλόγους και κοινωνικά δίκτυα υποστήριξης ατόμων με προβληματική χρήση αλκοόλ. Έχει συμμετάσχει σε δράσεις ευαισθητοποίησης και πρόληψης στην κοινωνία, στα ΜΜΕ, και στα σχολεία. Έχει πραγματοποιήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια γιατρών και νοσηλευτών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για τις εξαρτήσεις.
Είναι πρόεδρος του συλλόγου «ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ» για την στήριξη ατόμων και οικογενειών με προβλήματα αλκοόλ και πολυεξαρτήσεων. Από το 2014  είναι Επιστημονικός Υπεύθυνος στην Κλινική Ψυχικής Υγείας «Άγιος Χαράλαμπος», όπου ασχολείται καθημερινά με τη διαγνωστική και θεραπευτική αντιμετώπιση όλου του φάσματος της κλινικής ψυχοπαθολογίας.

Απευθυνθείτε στην Κλινική «Άγιος Χαράλαμπος» εάν υποφέρετε από ψυχολογικά προβλήματα, εάν έχετε μια διαταραχή που επηρεάζει τη σκέψη σας, τα συναισθήματά σας, τη διάθεσή σας, την ικανότητά σας να επικοινωνείτε με τους άλλους ή τον τρόπο που καθημερινά λειτουργείτε.

Μιλήστε Τώρα με έναν Σύμβουλό μας

+30 2810 23 24 01