ΔΙΑΜΟΝΗ

Πολυτέλεια καταλύματος 5 αστέρων

Η Κλινική μας αποτελείται από τρεις ορόφους κατάλληλα εξοπλισμένους για τις ανάγκες των ασθενών. Διαθέτει Τμήμα Κλειστής Νοσηλείας με δυναμικό 33 κλινών, καθώς και τμήμα αυξημένης φροντίδας τριών κλινών.

 Διαθέτει τρίκλινα, δίκλινα και μονόκλινα δωμάτια, πλήρως ανακαινισμένα, φωτεινά, με μοντέρνα και ευχάριστη διακόσμηση σε ανάλαφρες γραμμές. Όλα τα δωμάτια  διαθέτουν κατάλληλα εξοπλισμένο ιδιωτικό μπάνιο σε μοντέρνα γραμμή, ιδιωτικό χώρο αποθήκευσης και αυτόνομο κλιματισμό.

Τα πάντα είναι προσεγμένα στη κάθε τους λεπτομέρεια, δημιουργώντας χώρους διαμονής πέρα από τα καθιερωμένα.

Στο ισόγειο βρίσκεται ο χώρος υποδοχής, τα γραφεία διοίκησης, το εξεταστήριο, τα γραφεία ιατρών και λοιπού προσωπικού, η φαρμακευτική υπηρεσία,  και η κεντρική τραπεζαρία με πρόσβαση στην κουζίνα για άμεση εξυπηρέτηση των ασθενών.

Επιπλέον μικρότερες τραπεζαρίες βρίσκονται στον πρώτο και το δεύτερο όροφο για τη σίτιση ασθενών με ιδιαίτερες ανάγκες. Η αίθουσα ομαδικών θεραπειών βρίσκεται στο δεύτερο όροφο για  ψυχοθεραπείες, σεμινάρια και εκδηλώσεις.

Ο περιβάλλοντας χώρος της κλινικής απαρτίζεται από 1 στρέμμα πλακόστρωτης αυλής και παρτέρια με οπωροφόρα δέντρα και καλλωπιστικά φυτά, ενώ ειδικά διαμορφωμένες γωνιές προσφέρονται για ηρεμία και περισυλλογή των ασθενών.

Η ομάδα μας δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα του περιβάλλοντος, έτσι ώστε η παραμονή σας να είναι ευχάριστη, άνετη και ήρεμη. Επιπλέον υπηρεσίες που μπορούν να κάνουν τη διαμονή του ασθενούς ακόμη πιο ευχάριστη και άνετη είναι διαθέσιμες από την Κλινική, εφόσον αυτές ζητηθούν.

Υπηρεσίες άνεσης

Για τη διευκόλυνση της διαχείρισης του προσωπικού σας ρουχισμού, μπορείτε να επωφεληθείτε από την παροχή της Κλινικής σε πετσέτες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα πλύσης σε συνεργαζόμενα συνεργεία πλυντηρίων εκτός Κλινικής.

Υπηρεσίες αισθητικής και καλλωπισμού

Κατόπιν συνεννόησης και ραντεβού, εξωτερικοί συνεργάτες επισκέπτονται κάθε εβδομάδα τις εγκαταστάσεις μας, προσφέροντας στους ασθενείς κομμωτική, πεντικιούρ και άλλες υπηρεσίες αισθητικής και καλλωπισμού.

Υπηρεσίες Internet και πολυμέσων

Επιλέγουμε να μην υπάρχει διαρκής πρόσβαση στο Wi-Fi και στο Internet, αλλά μόνο κατόπιν οδηγιών, όπως προκύπτουν από το εξατομικευμένο πρόγραμμα του κάθε ασθενούς στην Κλινική ΑΧ. Μπορείτε επίσης να έχετε την ατομική σας τηλεόραση ή και ακόμα υπηρεσία παράδοσης εφημερίδων, σύμφωνα πάντα με το εξατομικευμένο πρόγραμμα νοσηλείας.

Ταχυδρομείο

Το ταχυδρομείο διανέμεται κάθε πρωί στους ασθενείς, οι οποίοι μπορούν επίσης να στείλουν το προσωπικό τους ταχυδρομείο, καταθέτοντάς το στην υποδοχή της Κλινικής.

BE
YOUR
BEST
SELF.

Απευθυνθείτε στην Κλινική «Άγιος Χαράλαμπος» εάν υποφέρετε από ψυχολογικά προβλήματα, εάν έχετε μια διαταραχή που επηρεάζει τη σκέψη σας, τα συναισθήματά σας, τη διάθεσή σας, την ικανότητά σας να επικοινωνείτε με τους άλλους ή τον τρόπο που καθημερινά λειτουργείτε.

Μιλήστε Τώρα με έναν Σύμβουλό μας

+30 2810 23 24 01