ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Θετικός ο αντίκτυπος της ισορροπημένης διατροφής

Ο θετικός αντίκτυπος μιας ισορροπημένης διατροφής για τις διαταραχές της διάθεσης είναι κλινικά αποδεδειγμένος.

Το πρόγραμμα διατροφής αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος εξατομικευμένης φροντίδας, ανεξάρτητα από την παθολογία. Ειδικά προγράμματα διατροφής μπορούν να προσφερθούν στο πλαίσιο της διαχείρισης των διατροφικών διαταραχών.

Ο θετικός αντίκτυπος μιας ισορροπημένης και στοχευμένης διατροφής για τις διαταραχές της διάθεσης είναι κλινικά αποδεδειγμένος και μπορεί να αποτελέσει μια από τις συμπληρωματικές προσεγγίσεις που διαθέτει ο γιατρός σας για τη βελτιστοποίηση της φροντίδας που προσφέρεται στην Κλινική ΑΧ.

Η Κλινική διατροφολόγος που συνεργάζεται με την κλινική έχει φροντίσει για το καθημερινό διαιτολόγιο των ασθενών με γνώμονα τις διατροφικές ανάγκες των ασθενών, λαμβάνοντας υπ’ όψη τις ιδιαιτερότητες των διαφόρων παθολογικών και ψυχιατρικών νόσων. Σε ασθενείς με ειδικές διατροφικές ανάγκες, το μενού διαφοροποιείται ανάλογα.

Όλα τα γεύματα προετοιμάζονται με ιδιαίτερη φροντίδα, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα διαθέσιμα εποχικά υλικά της Κρήτης. Ενδεικτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής θα βρείτε εδώ. Η κουζίνα της Κλινικής λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) και πληροί αυστηρούς κανόνες υγιεινής κατά ΕΝ ISO 9001:2015 και EN ISO 22000:2005.

Απευθυνθείτε στην Κλινική «Άγιος Χαράλαμπος» εάν υποφέρετε από ψυχολογικά προβλήματα, εάν έχετε μια διαταραχή που επηρεάζει τη σκέψη σας, τα συναισθήματά σας, τη διάθεσή σας, την ικανότητά σας να επικοινωνείτε με τους άλλους ή τον τρόπο που καθημερινά λειτουργείτε.

Μιλήστε Τώρα με έναν Σύμβουλό μας

+30 2810 23 24 01