Ο θετικός αντίκτυπος μιας ισορροπημένης διατροφής για τις διαταραχές της διάθεσης είναι κλινικά αποδεδειγμένος

Διατροφή

Το πρόγραμμα διατροφής αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος εξατομικευμένης φροντίδας, ανεξάρτητα από την παθολογία. Ειδικά προγράμματα διατροφής μπορούν να προσφερθούν στο πλαίσιο της διαχείρισης των διατροφικών διαταραχών. Ο θετικός αντίκτυπος μιας ισορροπημένης και στοχευμένης διατροφής για τις διαταραχές της διάθεσης είναι κλινικά αποδεδειγμένος και μπορεί να αποτελέσει μια από τις συμπληρωματικές προσεγγίσεις που διαθέτει ο γιατρός σας για τη βελτιστοποίηση της φροντίδας που προσφέρεται στην Κλινική ΑΧ. 

Η Κλινική διατροφολόγος που συνεργάζεται με την Κλινική έχει φροντίσει για το καθημερινό διαιτολόγιο των ασθενών με γνώμονα τις διατροφικές ανάγκες των ασθενών, λαμβάνοντας υπ’ όψη τις ιδιαιτερότητες των διαφόρων παθολογικών και ψυχιατρικών νόσων.

Όλα τα γεύματα προετοιμάζονται με ιδιαίτερη φροντίδα, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα διαθέσιμα εποχικά υλικά της Κρήτης. Ενδεικτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής θα βρείτε εδώ. Η κουζίνα της Κλινικής λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) και πληροί αυστηρούς κανόνες υγιεινής κατά ΕΝ ISO 9001:2015 και EN ISO 22000:2005.

Σε ασθενείς με ειδικές διατροφικές ανάγκες, το μενού διαφοροποιείται ανάλογα

Διαβάστε επίσης:

Περίθαλψη

Ο ασθενής βρίσκεται στο επίκεντρο της οργάνωσης της φροντίδας και στην καρδιά της προσέγγισής μας, όπως ενορχηστρώνεται από τον ψυχίατρο και τη διεπιστημονική ομάδα που τον περιβάλει.

Διαμονή

Η Κλινική διαθέτει τρίκλινα, δίκλινα και μονόκλινα δωμάτια πλήρως ανακαινισμένα με μοντέρνα και ευχάριστη διακόσμηση.

Ξενοδοχειακές Υπηρεσίες

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ποιότητα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών συμβάλλει στην ευημερία κατά τη διάρκεια της νοσηλείας.
Close Menu