Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ποιότητα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών συμβάλλει στην ευημερία κατά τη διάρκεια της νοσηλείας

Εγκαταστάσεις

H Κλινική, ανακαινίστηκε το 2017 και αποτελείται από 3 ορόφους κατάλληλα εξοπλισμένους για τις ανάγκες των ασθενών. Διαθέτει Τμήμα Κλειστής Νοσηλείας με δυναμικό 33 κλινών καθώς και τμήμα αυξημένης φροντίδας 3 κλινών. Διαθέτει τρίκλινα, δίκλινα και μονόκλινα δωμάτια, φωτεινά και διακοσμημένα σε μοντέρνες ανάλαφρες γραμμές. Όλα τα δωμάτια  διαθέτουν μπάνιο, ιδιωτικό χώρο αποθήκευσης και αυτόνομο κλιματισμό. Στο ισόγειο βρίσκεται ο χώρος υποδοχής, τα γραφεία διοίκησης, το εξεταστήριο, τα γραφεία ιατρών και λοιπού προσωπικού, η φαρμακευτική υπηρεσία,  και η κεντρική τραπεζαρία με πρόσβαση στην κουζίνα για άμεση εξυπηρέτηση των ασθενών.

Επιπλέον μικρότερες τραπεζαρίες βρίσκονται στον πρώτο και το δεύτερο όροφο για τη σίτιση ασθενών με ιδιαίτερες ανάγκες. Η αίθουσα ομαδικών θεραπειών βρίσκεται στο δεύτερο όροφο για  ψυχοθεραπείες, σεμινάρια και εκδηλώσεις. Ο περιβάλλοντας χώρος της κλινικής απαρτίζεται από 1 στρέμμα πλακόστρωτης αυλής και παρτέρια με οπωροφόρα δέντρα και καλλωπιστικά φυτά, ενώ ειδικά διαμορφωμένες γωνιές προσφέρονται για ηρεμία και περισυλλογή των ασθενών.

Η ομάδα μας δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα του περιβάλλοντος, έτσι ώστε η παραμονή σας να είναι ευχάριστη, άνετη και ήρεμη.

Διαβάστε επίσης:

Ιστορικό

Η ιδιωτική ψυχιατρική Κλινική «Άγιος Χαράλαμπος» ιδρύθηκε και ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1967 από το νευρολόγο-ψυχίατρο Ιωάννη Κων/νου Τσαπάκη, απόφοιτο της Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών.

Φιλοσοφία

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η προσφορά με κάθε τρόπο στο συνάνθρωπο που βρίσκεται σε αδύναμη φάση της ζωής του, παρέχοντάς του ιατρική, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη.

Οι Αξίες μας

Νιώθουμε έντονα τον βαθμό της υπευθυνότητας μας για την ανάπτυξη του κοινωνικού συνόλου στο οποίο απευθυνόμαστε και αναγνωρίζουμε αυτή μας την ευθύνη έναντι της ευρύτερης κοινότητας.

Διαδικασία Νοσηλείας

Η ιδιωτική ψυχιατρική Κλινική «Άγιος Χαράλαμπος» ιδρύθηκε και ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1967 από το νευρολόγο-ψυχίατρο Ιωάννη Κων/νου Τσαπάκη, απόφοιτο της Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών.
Close Menu