Προσφέρουμε την φροντίδα που θα θέλαμε να μας παρέχουν, με ειλικρίνεια, εντιμότητα, σεβασμό και κατανόηση της προσωπικότητας του κάθε ασθενή

Η φιλοσοφία μας

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η προσφορά με κάθε τρόπο στο συνάνθρωπο που βρίσκεται σε αδύναμη φάση της ζωής του, παρέχοντάς του ιατρική, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη να αντιμετωπίσει επιτυχώς την ασθένεια. Εστιάζουμε στην υπεύθυνη και εξατομικευμένη προαγωγή της ψυχικής υγείας με επίκεντρο τον ασθενή-άνθρωπο, αναγνωρίζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματά του σε οξείες φάσεις νόσου, αλλά και αργότερα στα στάδια επανένταξης στην κοινωνία. 

Η εντατική αντιμετώπιση του κάθε ασθενούς χτίζει και ενισχύει τεχνικές διαβίωσης και τρόπους λήψης αποφάσεων που τον καθιστούν ικανό να επιλύει προβλήματα της καθημερινότητάς του.

H θεραπευτική αντιμετώπιση, που προσφέρεται στο ασφαλές και άνετο νοσηλευτικό πλαίσιο της Κλινικής «Άγιος Χαράλαμπος» από διάφορους επαγγελματίες ψυχικής υγείας, στοχεύει σε μία καινούργια ζωή, συμφιλιωμένη με την ψυχική ασθένεια. 

Στην Κλινική «Άγιος Χαράλαμπος» έχουμε στο δυναμικό μας ένα σύνολο επαγγελματιών υγείας και ειδικά καταρτισμένων θεραπευτών για την ψυχιατρική και ψυχολογική εκτίμηση του κάθε ασθενούς, το σχεδιασμό της χορήγησης φαρμακευτικής αγωγής με στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση τόσο των συμπτωμάτων της οξείας φάσης όσο και της φάσης σταθεροποίησης, εξατομικευμένη ψυχο-εκπαίδευση στη διαχείριση των συμπτωμάτων, ψυχολογική υποστήριξη μέσα από ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία, εργοθεραπεία και φυσικοθεραπεία. Kατά το εξιτήριο, σχεδιάζουμε μαζί το μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο θεραπευτικό πλάνο αποκατάστασης του ασθενή και την επανένταξή του στην κοινωνία. Προσφέρουμε την φροντίδα που θα θέλαμε να μας παρέχουν, με ειλικρίνεια, εντιμότητα, σεβασμό και κατανόηση της προσωπικότητας του κάθε ασθενή. Η υγεία είναι δικαίωμα όλων και η πρόσβαση στις υπηρεσίες μας είναι εφικτή για όλους όσοι το επιθυμούν.

Απευθυνθείτε στην Κλινική «Άγιος Χαράλαμπος» εάν υποφέρετε από ψυχολογικά προβλήματα, εάν έχετε μια διαταραχή που επηρεάζει τη σκέψη σας, τα συναισθήματά σας, τη διάθεσή σας, την ικανότητά σας να επικοινωνείτε με τους άλλους ή τον τρόπο που καθημερινά λειτουργείτε.

Χρειάζεστε να μιλήσετε πριν κλείσετε ραντεβού;

Μιλήστε με έναν σύμβουλό μας

Διαβάστε επίσης:

Ιστορικό

Η ιδιωτική ψυχιατρική Κλινική «Άγιος Χαράλαμπος» ιδρύθηκε και ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1967 από το νευρολόγο-ψυχίατρο Ιωάννη Κων/νου Τσαπάκη, απόφοιτο της Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών.

Οι Αξίες μας

Νιώθουμε έντονα τον βαθμό της υπευθυνότητας μας για την ανάπτυξη του κοινωνικού συνόλου στο οποίο απευθυνόμαστε και αναγνωρίζουμε αυτή μας την ευθύνη έναντι της ευρύτερης κοινότητας.

Διαδικασία Νοσηλείας

Η ιδιωτική ψυχιατρική Κλινική «Άγιος Χαράλαμπος» ιδρύθηκε και ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1967 από το νευρολόγο-ψυχίατρο Ιωάννη Κων/νου Τσαπάκη, απόφοιτο της Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών.

Εγκαταστάσεις

H Κλινική, ανακαινισμένη το 2017, διαθέτει Τμήμα Κλειστής Νοσηλείας με δυναμικό 36 κλινών. Διαθέτει τρίκλινα, δίκλινα και μονόκλινα δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο.
Close Menu