Privacy Policy

 

Πολιτική Προστασίας Απορρήτου & Προσωπικών Δεδομένων Ιστότοπου

agioscharalambosclinic.gr (axclinic.gr)

 

Τελευταία ενημέρωση: Φεβρουάριος 2020

 

Ο Διαδικτυακός Τόπος agioscharalambosclinic.gr (axclinic.gr), εφεξής η «Ιστοσελίδα», τελεί υπό τη διαχείριση της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΤΣΑΠΑΚΗ –ΤΣΙΡΙΔΗΣ ΑΕΠΥ ΥΓΕΙΑΣ», εφεξής η «Κλινική », και τυγχάνει ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε από εσάς κατά την επίσκεψή σας στον Διαδικτυακό μας τόπο, ήτοι όλων των πληροφοριών οι οποίες σας ταυτοποιούν ως πρόσωπα ή μπορούν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα ή έμμεσα. Εσωτερικός Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (“Data Protection Officer”) της Κλινικής είναι η εταιρεία Ιωαννίκειος Ι.Κ.Ε. με την οποία μπορείτε να επικοινωνείτε στη διεύθυνση: info@ioannikeios.gr.

H Kλινική αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη σοβαρότητα την προστασία του απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων σας και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια και την τήρηση της εμπιστευτικότητας των πληροφοριών που αφορούν τους επισκέπτες/χρήστες της Ιστοσελίδας της.

Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων της Ιστοσελίδας μας, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγονται από εσάς, όταν την επισκέπτεστε και όταν κάνετε χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών της, τις πληροφορίες που αναρτώνται σε αυτήν, τη χρήση αυτών καθώς και τα δικαιώματά σας.

Η παρούσα Πολιτική υπέχει θέση ενημέρωσης των υποκειμένων των δεδομένων σύμφωνα με τα άρθρα 13-14 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων της (ΕΕ) 679/2016. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική και εν γένει με τον τρόπο που η Κλινική συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση info@ioannikeios.gr.

ΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

  1. Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα κατά την επίσκεψη και αλληλεπίδρασή σας με την Ιστοσελίδα μας

Η Ιστοσελίδα μας έχει κατ’ εξοχήν ενημερωτικό περιεχόμενο για τις παρεχόμενες υπηρεσίες ψυχικής υγείας της Κλινικής και η περιήγηση σε αυτήν δεν απαιτεί από τον επισκέπτη την παροχή/εισαγωγή προσωπικών δεδομένων. Ωστόσο, με μόνη την επίσκεψη και περιήγηση στην Ιστοσελίδα μπορεί να συλλεχθούν αυτόματα ορισμένες πληροφορίες οι οποίες μπορούν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα ή έμμεσα, όπως είναι:

  • η διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (ΙΡ) του υπολογιστή σας,
  • ο τύπος του προγράμματος περιήγησης (browser) και το λειτουργικό σύστημα,
  • οι ιστοσελίδες που επισκεφθήκατε αμέσως πριν και μετά από την επίσκεψή σας στην σελίδα,
  • η ταχύτητα της σύνδεσης και πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα λογισμικού που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας,
  • βασικές πληροφορίες σύνδεσης με το διακομιστή και
  • πληροφορίες που συλλέγονται μέσω HTML cookies, Flash cookies, web beacons και άλλων παρόμοιων τεχνολογιών (βλ. κατωτέρω στην ενότητα Cookies).
  1. Πληροφορίες που μας παρέχετε απευθείας:

Σε περίπτωση που ο επισκέπτης της Ιστοσελίδας επιθυμεί μέσω αυτής να εκφράσει το ενδιαφέρον του για τις υπηρεσίες της Κλινικής, καλείται να συμπληρώσει και να υποβάλει την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας, κατά την υποβολή των οποίων η Ιστοσελίδα συλλέγει και επεξεργάζεται, κατόπιν συγκατάθεσής σας, τα εξής προσωπικά σας δεδομένα:

  • ονοματεπώνυμο
  • email
  • τηλέφωνο
  • χώρα
  • μήνυμα (ελεύθερο κείμενο του ενδιαφερόμενου)

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ

Χρησιμοποιώντας την παρούσα Ιστοσελίδα και με την επιφύλαξη των διατάξεων της νομοθεσίας περί συγκατάθεσης για την αποστολή ηλεκτρονικών επικοινωνιών για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης, παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Είστε ελεύθεροι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε. Εάν επιθυμείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, παρακαλείστε να μας ενημερώσετε σχετικά, απευθύνοντας το σχετικό αίτημά σας στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (Data Protection Officer) της Κλινικής στη διεύθυνση: info@ioannikeios.gr. Tυχόν ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν αναιρεί τη νομιμότητα της μέχρι τότε επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Όσον αφορά τις πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα από την περιήγησή σας στο Διαδικτυακό μας τόπο, παρακαλείσθε όπως απόσχετε από την επίσκεψη αυτού, εάν δεν επιθυμείτε τη συλλογή κι επεξεργασία των πληροφοριών αυτών.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

  1. Για την Επικοινωνία μαζί σας:

Με τη συγκατάθεσή σας, η οποία παρέχεται με την από μέρους σας υποβολή της εκάστοτε φόρμας επικοινωνίας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσουμε (μέσω e-mail ή/και τηλεφωνικώς), αναφορικά με το περιεχόμενο του μηνύματός σας, για τις υπηρεσίες τις Κλινικής για τις οποίες έχετε εκφράσει το αντίστοιχο ενδιαφέρον.

  1. Για τη Στατιστική ανάλυση:

Για να μάθουμε περισσότερα σχετικά με το πώς χρησιμοποιείται ο Διαδικτυακός Τόπος μας από τους επισκέπτες αυτού, τηρούμε σε συγκεντρωτική μορφή και αναλύουμε τα δεδομένα που συλλέγουμε. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες, για παράδειγμα, για να παρακολουθήσουμε και αναλύσουμε τη χρήση του Ιστότοπου, για να ενισχύσουμε τη λειτουργικότητά του και για να διαμορφώσουμε καλύτερα το περιεχόμενο και το σχεδιασμό του ανάλογα με τις ανάγκες των επισκεπτών μας.

  1. ΑΝΗΛΙΚΟΙ

Κατά τη συλλογή πληροφοριών απευθείας από εσάς, λαμβάνουμε την κατάλληλη μέριμνα προκειμένου να διακριβώσουμε ποιες από τις συλλεγόμενες προσωπικές πληροφορίες αφορούν ανηλίκους. Σε κάθε περίπτωση, εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 15 ετών χωρίς επαληθεύσιμη γονική συναίνεση σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 8 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων της ΕΕ 679/2016 και του άρθρου 21, του Νόμου 4624/2019, θα διαγράψουμε τις πληροφορίες από τη βάση δεδομένων μας το συντομότερο δυνατό. Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να έχουμε συλλέξει πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 15 ετών, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της Κλινικής στη διεύθυνση info@ioannikeios.gr.

ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

  • Η Κλινική σέβεται το δικαίωμά σας να προστατεύονται το απόρρητό σας και οι πληροφορίες που σας αφορούν και για τον λόγο αυτό χρησιμοποιεί τις πληροφορίες αυτές για τους προαναφερόμενους σκοπούς. Για τον λόγο αυτό δεν κοινοποιεί, δεν διαβιβάζει και δεν καθιστά τις πληροφορίες που σας αφορούν προσιτές σε τρίτους. Επίσης δεν διαβιβάζουμε τις πληροφορίες αυτές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Κλινική ενδέχεται να διαβιβάσει τις πληροφορίες που συλλέγονται από την Ιστοσελίδα σε άλλες εταιρείες του Ομίλου Medipsych.

Ενδέχεται να καθιστούμε πληροφορίες σχετικά με εσάς διαθέσιμες σε άλλες εταιρείες, εφαρμογές ή πρόσωπα στις περιστάσεις που αναφέρονται παρακάτω:

  • Μπορεί να κοινοποιούμε σε τρίτα μέρη συγκεντρωτικές πληροφορίες ή πληροφορίες που δεν σας ταυτοποιούν άμεσα, για να μπορέσουμε να αναπτύξουμε το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες της Ιστοσελίδας μας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν κοινοποιούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία επικοινωνίας σας σε τρίτα μέρη,
  • Μπορεί να χρησιμοποιούμε ή να χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον τρίτα μέρη για την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με την Ιστοσελίδα μας, όπως διαχείριση της βάσης δεδομένων, παροχή υπηρεσιών συντήρησης, αναλυτικά στοιχεία, επεξεργασία δεδομένων και διανομή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνυμάτων κειμένου. Αυτά τα τρίτα μέρη θα έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που σας αφορούν μόνο για την εκτέλεση των παραπάνω καθηκόντων τους για λογαριασμό μας και με ρητές συμβατικές δεσμεύσεις ως προς την προστασία του απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων σας. .
  • Μπορεί να κοινοποιήσουμε πληροφορίες για εσάς στην περίπτωση που η Κλινική εξαγοραστεί από ή συγχωνευτεί με άλλη εταιρεία ή λάβει χώρα μια παρόμοια επιχειρηματική συναλλαγή. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή η Ιστοσελίδα μας θα σας ενημερώσει τοποθετώντας ευδιάκριτη γνωστοποίηση εντός της ή αποστέλλοντας σχετική ενημέρωση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε παράσχει, προτού οι πληροφορίες που σας αφορούν μεταβιβασθούν και υπαχθούν εν γένει σε διαφορετική πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
  • Μπορεί να κοινοποιούμε πληροφορίες για εσάς για να διερευνήσουμε, αποτρέψουμε ή προβούμε σε ενέργειες σχετικά με παράνομες δραστηριότητες, εάν υπάρχουν υποψίες για έκνομη συμπεριφορά ή αξιόποινες πράξεις σε βάρος δικαιωμάτων και έννομων συμφερόντων οποιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου, σε περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας μας ή εάν απαιτείται από το νόμο, καθώς και σε άλλες περιπτώσεις στις οποίες θεωρούμε καλόπιστα ότι η κοινοποίηση των πληροφοριών είναι απαραίτητη.
  • Μπορεί να κοινοποιούμε πληροφορίες που σας αφορούν για να απαντήσουμε σε δικαστικές κλητεύσεις, εντάλματα ερευνών, δικαστικές διαδικασίες, δικαστικές εντολές, νομικές διαδικασίες ή άλλα μέτρα επιβολής του νόμου από οποιαδήποτε αρμόδια αρχή, περιλαμβανομένης της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και των Εποπτικών Αρχών Προστασίας Δεδομένων άλλων κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και για να κατοχυρώνουμε και να προασπίζουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας ή για να αντικρούουμε αξιώσεις εις βάρος μας.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τρίτα μέρη μπορεί να συλλέγουν κατά τρόπο ανεξάρτητο δεδομένα σχετικά με εσάς, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP σας και πληροφοριών σχετικά με τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε και των συνδέσεων στις οποίες κάνετε κλικ, μέσω των cookies, των «κλικ» σε συνδέσεις ή άλλων μέσων κατά την επίσκεψή σας. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε κατωτέρω στην ενότητα «Cookies».

ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Η Κλινική θα τηρεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει μέσω της Ιστοσελίδας της για το απολύτως απαραίτητο χρονικό για την εκπλήρωση των ανωτέρω σκοπών επεξεργασίας, όπως για παράδειγμα για την επικοινωνία μαζί σας επί τη βάσει του μηνύματός σας. Εφόσον ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας στη συλλογή κι επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, θα διαγράψουμε τα δεδομένα σας από τα ηλεκτρονικά και φυσικά μας αρχεία, εκτός εάν η τήρηση αυτών καθίσταται απαραίτητη σε συμμόρφωση με νόμιμη υποχρέωσή μας ή για την άσκηση, θεμελίωση ή υπεράσπιση δικαιωμάτων ή έννομων συμφερόντων μας ενώπιον δικαστικών αρχών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας είναι για μας απόλυτη δέσμευση. Για να το πετύχουμε αυτό, εφαρμόζουμε όλα τα σύγχρονα και κατάλληλα για τους σκοπούς της επεξεργασίας τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, την ανταπόκριση και επάρκεια των οποίων ελέγχουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Μπορείτε να ασκήσετε, κατά περίπτωση, τα εξής δικαιώματα:

  • το δικαίωμα πρόσβασης, για να μάθετε ποια δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε, για ποιο σκοπό και τους αποδέκτες αυτών,
  • το δικαίωμα διόρθωσης, για να διορθωθούν τυχόν ελλείψεις ή ανακρίβειες των δεδομένων σας,
  • το δικαίωμα διαγραφής (δικαίωμα στη λήθη), για να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αρχεία μας, εφόσον όμως η επεξεργασία τους δεν είναι πλέον απαραίτητη ή η διατήρηση των δεδομένων σας δεν απαιτείται προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις έννομες υποχρεώσεις μας ή για την προάσπιση των έννομων συμφερόντων μας ενώπιον των Δικαστηρίων,
  • το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, σε περίπτωση αμφισβήτησης της ακρίβειας των δεδομένων σας
  • το δικαίωμα φορητότητας, για να λάβετε τα δεδομένα σας σε δομημένο και κοινώς χρησιμοποιούμενο μορφότυπο
  • το δικαίωμα εναντίωσης, εάν δεν επιθυμείτε τη χρήση των δεδομένων σας για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης των υπηρεσιών μας. Η ΚΛΙΝΙΚΉ δεν προβαίνει σε κατάρτιση προφίλ επί τη βάσει των προσωπικών δεδομένων που μας παρέχετε μέσω της παρούσας Ιστοσελίδας

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας παρακαλείσθε όπως αποστείλετε αντίστοιχο αίτημα στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (Data Protection Officer) της Κλινικής σητν ηλεκτρονική διεύθυνση: info@ioannikeios.gr.

Η Κλινική θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί σε κάθε σχετικό αίτημά σας εντός τριάντα ημερών από την παραλαβή του. Ωστόσο, σε περίπτωση που λόγω πολυπλοκότητας του αιτήματός σας ή λόγω του όγκου των πληροφοριών δεν είναι δυνατή η ικανοποίηση του αιτήματός σας εντός τριάντα ημερών, η Κλινική δεσμεύεται να σας ενημερώσει μέσα στην παραπάνω προθεσμία εγγράφως για τους λόγους της καθυστέρησης και να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίηση του αιτήματός σας το συντομότερο δυνατόν και σε κάθε περίπτωση εντός δύο επιπλέον μηνών.

Η Κλινική διατηρεί το δικαίωμα να μην ικανοποιήσει το αίτημά σας, στην περίπτωση που αυτό κριθεί προδήλως αβάσιμο ή υπερβολικό, ενημερώνοντάς σας σχετικά με τους λόγους της μη ικανοποίησης αυτού.

Σε κάθε περίπτωση, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Cookies

Τι είναι τα cookies και γιατί τα χρησιμοποιούμε;

Είναι μικρά τμήματα πληροφοριών που αποθηκεύονται στους υπολογιστές με σκοπό την αναγνώριση του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια περιήγησης στους ιστότοπους. Τα αναγνωριστικά συσκευών συγκεντρώνονται από τα διαθέσιμα στοιχεία του συστήματος, στα οποία μπορεί να περιλαμβάνονται διευθύνσεις IP, πληροφορίες παράγοντα χρήστη (έκδοση προγράμματος περιήγησης, τύπος και έκδοση λειτουργικού συστήματος) ή αναγνωριστικά που δημιουργούνται από συσκευές, όπως αναγνωριστικά της Apple για διαφημιζόμενους, αναγνωριστικά της Apple για προμηθευτές, αναγνωριστικά Android της Google ή αναγνωριστικά διαφημίσεων του Google Play Store. Τα cookies και παρόμοιες τεχνολογίες μπορεί να χρησιμοποιούνται για την απομνημόνευση στοιχείων, όπως είναι τα αναγνωριστικά και οι προτιμήσεις χρηστών.

Η χρήση των cookies διευκολύνει τα Διαδικτυακό μας Τόπο να απομνημονεύει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, συλλέγοντας χρήσιμα στοιχεία για τις προτιμήσεις αναζήτησης που έχετε. Έτσι, η εμπειρία αναζήτησης θα είναι βελτιωμένη την επόμενη φορά που θα μας επισκεφτείτε.

Επιπλέον, τα cookies μας βοηθούν να βλέπουμε την απόδοση και την επισκεψιμότητα του Διαδικτυακού Τόπου μας, βελτιώνοντας την παρουσίαση και το περιεχόμενό του, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των επισκεπτών μας.

Ποια cookies χρησιμοποιούμε;

Ορισμένα ή όλα τα cookies που περιγράφονται παρακάτω ενδέχεται να αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης. Μπορείτε να δείτε και να διαχειριστείτε τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησης (ωστόσο τα προγράμματα περιήγησης για κινητές συσκευές ενδέχεται να μην προσφέρουν αυτήν την ορατότητα). H Iστοσελίδα μας ενδέχεται να χρησιμοποιεί τα ακόλουθα cookies:

A

Απολύτως αναγκαία cookies

Χρησιμοποιούνται για να κάνουν τον διαδικτυακό μας τόπο να λειτουργεί αποτελεσματικά και σας διευκολύνουν να τον επισκέπτεστε και να χρησιμοποιείται τις δυνατότητές του. Χρησιμοποιούνται, για παράδειγμα, για να παρακολουθούν τα στοιχεία που εισάγετε, όταν συμπληρώνετε διαδικτυακές φόρμες σε διαφορετικές σελίδες και μας βοηθούν να διασφαλίζουμε ότι το περιεχόμενο της σελίδας σας φορτώνει γρήγορα και αποτελεσματικά, διανέμοντας τoν φόρτο εργασίας μεταξύ πλήθους υπολογιστών (εξισορρόπηση φορτίου-load balancing).

Αυτά τα cookies είναι cookies ενημέρωσης που διαγράφονται, όταν κλείνετε τον φυλλομετρητή σας.

B

Cookies ανάλυσης/επίδοσης

Χρησιμοποιούνται, για να αναλύουμε τον τρόπο που ο διαδικτυακός μας τόπος λειτουργεί, ώστε να τον βελτιώνουμε και να μεγιστοποιούμε τις δυνατότητές του. Χρησιμοποιούνται για παράδειγμα για την στατιστική καταμέτρηση του κοινού που τον επισκέπτεται, για να εκτιμήσουμε τον αριθμό των μοναδικών επισκεπτών, για να εντοπίσουμε τις πιο αναγνωρίσιμες λέξεις-κλειδιά των μηχανών αναζήτησης, που οδηγούν σε μία ιστοσελίδα ή για να εντοπίσουμε θέματα πλοήγησης

Χρησιμοποιούμε αυτά τα cookies μόνον εφόσον μας έχετε δώσει την προηγούμενη συναίνεσή σας. Αυτά είναι κατά κανόνα «επίμονα», γιατί παραμένουν στη συσκευή σας, προκειμένου εμείς να τα χρησιμοποιούμε κατά τη διάρκεια μιας άλλης επίσκεψης στον διαδικτυακό μας τόπο.

Γ

Cookies λειτουργικότητας

Βοηθούν ώστε να βελτιώσουν την εμπειρία σας, κάνοντας πράγματα όπως να θυμούνται προτιμήσεις, επιλογές που κάνετε ενώ επισκέπτεστε τον διαδικτυακό τόπο ή προηγούμενες ενέργειες. Για παράδειγμα αυτά τα cookies μπορούν να θυμούνται προτιμήσεις όπως το μέγεθος του κειμένου, τα φόντα και άλλα προσαρμόσιμα στοιχεία του διαδικτυακού τόπου.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα cookies μόνον εφόσον μας έχετε δώσει την προηγούμενη συναίνεσή σας. Αυτά είναι κατά κανόνα «επίμονα», γιατί παραμένουν στη συσκευή σας, προκειμένου εμείς να τα χρησιμοποιούμε κατά τη διάρκεια μιας άλλης επίσκεψης στον διαδικτυακό μας τόπο.

Δ

Cookies στόχευσης/διαφημιστικά

Χρησιμοποιούνται για να μοιραζόμαστε κάποιες πληροφορίες με τρίτους με τους οποίους διαφημιζόμαστε, ώστε να γνωρίζουμε πώς προσεγγίσατε τον διαδικτυακό μας τόπο. Αυτά τα cookies καταγράφουν την επίσκεψή σας στον διαδικτυακό μας τόπο, τα μέρη του διαδικτυακού μας τόπου π ου έχετε επισκεφθεί και για τα οποία ενδιαφέρεστε και τις συνδέσεις που ακολουθήσατε για να αναγνωριστείτε ως προηγούμενος επισκέπτης και για να ανιχνεύσουμε τη δραστηριότητά σας στον διαδικτυακό μας τόπο και σε άλλους διαδικτυακούς τόπους που επισκέπτεστε. Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για να σας δείχνουμε διαφημίσεις που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν, να προσαρμόσουμε τον τρόπο επικοινωνίας με εσάς ή να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο της επικοινωνίας που σας στέλνουμε.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα cookies μόνον εφόσον μας έχετε δώσει την προηγούμενη συναίνεσή σας. Αυτά είναι κατά κανόνα «επίμονα», γιατί παραμένουν στη συσκευή σας, προκειμένου εμείς να τα χρησιμοποιούμε κατά τη διάρκεια μιας άλλης επίσκεψης στον διαδικτυακό μας τόπο.

 

Συγκεκριμένα:

Πηγή

Ονομασία

Tύπος – Σκοπός

Κατηγορία

axclinic.gr

_ga

Αυτό το cookie χρησιμοποιείται για να διακρίνει τους μοναδικούς χρήστες, αναθέτοντας έναν αριθμό που παράγεται τυχαία ως αναγνωριστικό πελάτη. Περιλαμβάνεται σε κάθε αίτηση σελίδας σε έναν ιστότοπο και χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό των δεδομένων επισκεπτών, συνεδριών και καμπανιών για τις αναφορές αναλυτικών στοιχείων ιστότοπων.

Ο κύριος σκοπός αυτού του cookie είναι: Επίδοση.

axclinic.gr

_gat

Αυτό το cookie συσχετίζεται με τhn Google Universal Analytics και σύμφωνα με την τεκμηρίωση, χρησιμοποιείται για την ρυθμίζει τα αιτήματα – περιορίζοντας τη συλλογή δεδομένων σε τοποθεσίες υψηλής επισκεψιμότητας.

Ο κύριος σκοπός αυτού του cookie είναι: Επίδοση.

axclinic.gr

_gid

Αυτό το cookie συνδέεται με την Google Universal Analytics. Αυτό φαίνεται να είναι ένα νέο cookie και από την άνοιξη του 2017 δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες από την Google. Φαίνεται να αποθηκεύει και να ενημερώνει μια μοναδική τιμή για κάθε σελίδα που επισκέφθηκε ο χρήστης.

Ο κύριος σκοπός αυτού του cookie είναι: Επίδοση.

axclinic.gr

Cookielawinfo-checkbox-necessary

Το cookie που παρακολουθεί τα cookie που έχετε εγκρίνει.

 

axclinic.gr

Cookielawinfo-checkbox-non-necessary

Το cookie που παρακολουθεί τα cookie που έχετε εγκρίνει.

 

Google

1P_JAR

Αυτό το cookie παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο τελικός χρήστης χρησιμοποιεί τον ιστότοπο και οποιαδήποτε διαφήμιση μπορεί να έχει δει ο τελικός χρήστης πριν επισκεφτεί τον εν λόγω ιστότοπο.

Ο κύριος σκοπός αυτού του cookie είναι: Στόχευση / Διαφήμιση

Google

ANID

Το cookie «ANID» χρησιμοποιείται για διαφημίσεις που προβάλλονται σε ολόκληρο τον ιστό και αποθηκεύονται στο google.com.

 

Google

CONSENT

Αυτό το cookie παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο τελικός χρήστης χρησιμοποιεί τον ιστότοπο και οποιαδήποτε διαφήμιση μπορεί να έχει δει ο τελικός χρήστης πριν επισκεφτεί τον εν λόγω ιστότοπο.

Ο κύριος σκοπός αυτού του cookie είναι: Στόχευση / Διαφήμιση.

Google

NID

Ένα πρόγραμμα περιήγησης στέλνει αυτό το cookie με αιτήματα στους ιστότοπους της Google. Το cookie NID περιέχει ένα μοναδικό αναγνωριστικό που χρησιμοποιεί η Google για να θυμάται τις προτιμήσεις σας και άλλες πληροφορίες, όπως τη γλώσσα που προτιμάτε (π.χ. αγγλικά), πόσα αποτελέσματα αναζήτησης θέλετε να εμφανίζονται ανά σελίδα (π.χ. 10 ή 20) και αν επιθυμείτε να ενεργοποιηθεί το φίλτρο Ασφαλούς Αναζήτησης της Google.

Ο κύριος σκοπός αυτού του cookie είναι: Στόχευση / Διαφήμιση.

Google

OGPC

Αυτό το cookie επιτρέπει τη λειτουργία των Χαρτών Google.

Ο κύριος σκοπός αυτού του cookie είναι: Λειτουργικότητα

 

Δεν επιθυμείτε τη χρήση cookies;

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε, να απενεργοποιήσετε ή και να σβήσετε εντελώς τα cookies μέσα από τις επιλογές ρύθμισης στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε.

Για παράδειγμα, στον Chrome, μπορείτε να κάνετε κλικ στο μενού του Chrome και στη συνέχεια να επιλέξετε Settings/ Privacy/ Content Settings και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Αν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies, ορισμένα μέρη της ιστοσελίδας μπορεί να μη λειτουργούν επαρκώς.

Περισσότερες πληροφορίες για τα είδη των cookies είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα http://www.allaboutcookies.org. Εάν επιθυμείτε να μάθετε πώς μπορείτε να ελέγχετε ή να αφαιρείτε τα cookies, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.AboutCookies.org.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την παρούσα Πολιτική ή γενικότερα, αναφορικά με τις δραστηριότητες της Κλινικής, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (Data Protection Officer) της Κλινικής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@ioannikeios.gr.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Κλινική διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας Πολιτικής, πάντα σε συμφωνία με τους εφαρμοστέους κανόνες δικαίου περί προστασίας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων. Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας μας θα πρέπει να διαβάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα την παρούσα Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων για να ενημερώνονται σχετικά με οποιαδήποτε αλλαγή, που πραγματοποιείται, ενώ η Κλινική δεσμεύεται να προβαίνει στις απαραίτητες ενημερώσεις των επισκεπτών και χρηστών της με κάθε πρόσφορο μέσο, σε συμμόρφωση με τις προϋποθέσεις που θέτει ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ 679/2016.

Close Menu